Kennisbank > Getting Started

Hoe stel ik mijn wachtwoord opnieuw in?

Geschreven door Maxence Lacroix, laatst bewerkt op

Indien u uw wachtwoord bent vergeten of u hebt er geen ontvangen, dan kan u dit op een heel handige manier opnieuw instellen :

1. Klik hier om de webpagina te bezoeken.
  2. Vul het e-mailadres in waarmee jouw klantenaccount verbonden is.

3. Klik op "Nieuw wachtwoord aanvragen".
  4. Binnen enkele minuten zal u een e-mail ontvangen die u instaat stelt een nieuw wachtwoord in te stellen. Hebt u binnen de 5 minuten, nog geen e-mail ontvangen? Controleer dan eens uw postvak voor ongewenste mails. Eens u de mail ontvangen hebt, klik dan op de link vermeld in de e-mail om uw nieuw wachtwoord in te stellen.
  5. Nu kan u zich aanmelden met uw nieuw wachtwoord!

Ik heb geen e-mail ontvangen

U hebt geen e-mail ontvangen of u ondervindt andere problemen? Neem gerust contact met ons op en we helpen u met plezier!