Kennisbank > Javry for Employees

Hoe nodig je jouw collega's uit op ons plateform ?

Geschreven door Floriane Mailleux, laatst bewerkt op

Je kan van interessante voordelen profiteren als je bedrijf een Javry klant is : een korting van 10 % op alle producten van onze online shop en gratis leveringen op kantoor.

Inhoudsopgave

Hoe  nodigt je je collega's uit op ons platform ?

1. Log in op je klantenaccount.
  2. Klik op "Javry fo Employees" in de linkerkolom onder je bedrijfsnaam.
  3. Op deze pagina vindt je een uitnodigingslink. Dit is een link voor je collega's.

Hoe moet je collega zich inschrijven ?

1. Met deze link komen jouw collega's op een uitnodigingspagina. Om een account aan te maken moeten ze op de knop "next" onder de uitnodigingscode klikken.
  2. Je collega's moeten het formulier invullen om een account aan te maken. Daarna ontvangen ze een bevestiging per e-mail.

Geeft die artikel geen antwoord op je vraag ?

Neem contact met ons op. We zijn er om je te helpen !