Kennisbank > Javry for Employees

Hoe kan ik me als werknemer (van een bedrijf dat klant is bij Javry) registreren op Javry.com?

Geschreven door Lorraine, laatst bewerkt op

Als uw bedrijf een klant is bij Javry, krijgt u automatisch 10% korting op alle producten in onze online winkel.

Hoe moet u zich inschrijven?

1. Vraag de uitnodigingslink aan bij uw Office Manager.

2. Met de link komt u op een uitnodigingspagina terecht. Om een account aan te maken, moet u op de knop "volgende" onder de uitnodigingscode klikken.

3. Vul het formulier in om deel uit te maken van de Javry-gemeenschap. U ontvangt een bevestigingsmail.

4.  Zodra uw account is aangemaakt, nodig ik u uit om dit artikel te lezen: