Kennisbank > Billing

Hoe betalen met maaltijd- of ecocheques

Geschreven door Lorraine, laatst bewerkt op

Het is nu mogelijk om uw aankopen online te betalen met maaltijdcheques of ecocheques op onze site !

Goed om te weten

1. Zorg ervoor dat uw bankkaart geladen is. Het is makkelijker om aankopen te doen met een bankkaart waar geld op staat. :)
  2. Deze betaaldmethode is alleen beschikbaar voor particulieren (niet voor professionals)

Hoe de producten te identificeren ?

Op de Javry.com winkel, zijn er iconen weergegeven op elk product,die aangeven of een product met ecocheques en/of maaltijdcheques betaalbaar is.

Wat zijn de stappen om te volgen ?

Hieronder, vindt u alle stappen om te kunnen betalen met maaltijdcheques of ecocheques :

1. Inloggen op uw klantenaccount.
  2. Kom naar onze winkel.
  3. Begin te winkelen.
  4. Selecteer de producten waarin u geïnteresseerd bent met het weergegeven icc.
  5. Kies het product en voeg het toe aan uw winkelwagen.
  6. Een bericht geeft aan dat het product succesvol is toegevoegd aan uw winkelwagen.
  7. Ga naar uw winkelwagen, zodra u klaar bent met winkelen.
  8. Klik op "volgende stap" en vul de verschillende verplichte velden in om uw bestelling af te ronden.
  9. Wanneer u klaar bent met het invullen van de gevraagde informatie, kunt u overgaan tot de betalingsfase.
    U kiest de betalingswijze : maaltijdcheque of ecocheque

10. Selecteer de betalingsmethode en u wordt doorverwezen naar de Monizze of Sodexo pagina om de betalling af te ronden.
  11. Zodra de betaling is aanvaard, ontvangt u een bevestigingsmail.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden

Als dit artikel uw vraag niet beantwoordt, neem contact met ons op en wij zullen u graag helpen.