Kennisbank > Billing

Hoe kan ik de facturatiegegevens en/of de leveringadres van mijn bedrijf aanpassen?

Geschreven door Mathilde, laatst bewerkt op

Op onze platform kun je zelf je persoonlijke gegevens (bedrijfsnaam, adres, een e-mailadres) wijzigen. Bijvoorbeeld kun je de factuurgegevens van je bedrijf bijwerken.

1. Log in op je klantenaccount,
  2. Klik op "gegevens" in de linkerkolom onder je bedrijfsnaam.
  3. Hier kun je de factuurgegevens van je bedrijf en de leveringsadres wijzigen.

4. Wees voorzichtig : het is niet mogelijk om het btw-nummer van je bedrijf aan te passen. Als je het wilt wijzigen neem dan contact met ons op.

5. Klik daarna op "update" om de gewijzigde gegevens op te slaan.

Geeft dit artikel geen antwoord op je vraag ?

Neem contact met ons op. We zijn er om u te helpen !