Jura WE8

Geschreven door Floriane Mailleux, laatst bewerkt op

Ziezo, u bent de gelukkige eigenaar van een Jura WE8 koffiezetapparaat! Gefeliciteerd!

We hebben voor u enkele hulpmiddelen opzij gezet om uw Jura WE8 te leren gebruiken en goed te onderhouden:

1. Hoe een Jura WE8 koffiezetapparaat te installeren?
  2. Hoe een Jura WE8 instellen en configureren?
  3. Hoe een Jura WE8 dagelijks gebruiken?
  4. Hoe een Jura WE8 koffiezetapparaat reinigen?
  5. Hoe de filter vervangen bij een Jura WE8 koffiezetapparaat?
  6. Het melksysteem van een Jura WE8 reinigen, hoe?
  7. Hoe een Jura WE8 koffiezetapparaat ontkalken?
  8. De gebruikershandleiding van een Jura WE8 koffiezetapparaat

U bent op zoek naar een specifiek antwoord en u vindt het niet hier?

Wij zijn een erkend handelaar in Jura koffiezetapparaten en hebben een team met experts voor u ter beschikking! Stuur ons gerust een mailtje, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug voor meer informatie!