Hoe ontkalk je een Jura WE6

Geschreven door Pierre Yves Orban, laatst bewerkt op

Voor het ontkalken

• Zorg ervoor dat u de waterfilter uit de watertank haalt
  • Hou rekening met de duur van het ontkalken
    • Totale duur: 40 minuten
    • Tijd voor het apparaat: 5 minuten

Ontkalken

Om uw Jura WE6 apparaat te ontkalken hoeft u enkel op de playknop van onderstaande video te klikken en de instructies te volgen.
U kunt de handleiding voor de Jura WE6 ook downloaden en de geschreven instructies stap voor stap volgen.

De handleiding in beeld

Deze handleiding beschrijft, in foto's, hoe u uw koffiemachine kunt ontkalken.

Na het ontkalken

Na het ontkalken moet u ervoor zorgen dat u de watertank leegt vooraleer er vers water in te doen.

Voeg dan een nieuwe waterfilter toe, mocht u dat gebruiken. Ontdek onze handleiding met uitleg over hoe u de waterfilter van een Jura WE6 vervangt.

Dat was het ! Neem een koffie, u verdient het ;-)