Kennisbank > Getting Started

Hoe meld ik me aan op mijn account ?

Geschreven door Maxence Lacroix, laatst bewerkt op

Klant zijn bij Javry zonder toegang te hebben tot het platform is als ijs eten in de winter: je geniet ervan, maar niet ten volle.

Hoe meld ik me aan op mijn account ?

Gelieve de onderstaande stappen te volgen om de toegang tot het Javry-platform te hebben:

1. Log in via de inlogpagina. U vindt deze pagina door rechtsboven in uw scherm "Login" te selecteren.

2. Voer uw mailadres en wachtwoord in op het daarvoor bestemde formulier:

3. Klik op de knop "log in".

Wachtwoord vergeten of geen wachtwoord ?

1. Klik op de knop "wachtwoord vergeten", onder de knop "log in".
  2. Vul je mailadres in en klik op "get a new password".

3. Binnen enkele minuten krijg je een automatische e-mail met daarin een link om een nieuw wachtwoord in te stellen. Als je deze automatische mail niet ontvangt, kijk je dan ook eens bij de spam.
  4. Bij het openen van de automatische mail, klik op de link "wachtwoord vergeten".
  5. Geef je wachtwoord tweemaal in (één keer in elk veld).
  6. Klik op de "save" knop.
  7. Dat was het ! Je nieuw wachtwoord is klaar voor gebruik.

Goed te weten

Het e-mailadres van je Javry klantenaccount is het e-mailadres waarmee je met Javry communiceert.

Geeft die artikel geen antwoord op je vraag ?

Neem contact met ons op. We zijn er om je te helpen !