Kennisbank > Getting Started

Hoe kan ik een koffieautomaat aan mijn account toevoegen ?

Geschreven door Floriane Mailleux, laatst bewerkt op
Heeft u vragen over uw professionele koffiemachine? Javry maakt het u gemakkelijk!
U heeft eindelijk (of zal binnenkort!) een professionele koffiemachine geleverd door Javry. Maar er zijn nog veel vragen aan uw hoofd: hoe gebruikt u het? Hoe maakt u het schoon? Welke reinigingsproducten moet u gebruiken? U kunt deze koffiemachine nu toevoegen aan uw account om sneller toegang tot de informatie te krijgen!

Inhoudstafel
Goed om te weten

Om toegang te krijgen tot deze informatie moet u eerst uw koffiemachine toevoegen aan uw klantenaccount.

Hoe voeg ik een machine toe aan mijn account?

Om dit te doen, raden wij u aan de volgende stappen te volgen:

1. Logt u in op uw Javry-account.

2. Klikt u op het tabblad "Koffiemachines" dat in de linkerkolom onder uw bedrijfsnaam verschijnt.

3.  Klikt u dan op het oranje "Een machine toevoegen" tabblad in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Voert u het model of het merk van uw koffiemachine in het daarvoor bestemde ruimte in. Door bijvoorbeeld JURA in de zoekbalk in te voeren, vindt u alle JURA-machines die te huur of te koop zijn.

5.  Zodra u uw koffiemachine hebt gevonden, klikt u op "toevoegen".

6. Er verschijnt een melding dat de machine correct is toegevoegd aan uw account. Dat is het: elke keer dat u inlogt op uw account en op het tabblad "koffiemachines" klikt, vindt u een link naar uw favoriete koffiemachine.

Verschijnt de machine niet?

Het is mogelijk dat uw machine nog niet in onze database aanwezig is. Nog niet alle modellen staan op de lijst. Als dit het geval is, vul dan het onderstaande formulier in, dan voegen we het zo snel mogelijk toe.

Hoe krijg ik toegang tot de informatie op mijn koffiemachine?

Zodra uw koffiemachine is toegevoegd aan uw klantaccount, kunt u het artikel lezen waarin wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot de verschillende informatie die betrekking heeft op de koffiemachine.

Dit artikel geeft geen antwoord op uw vraag?
Als dit artikel geen antwoord geeft op uw vraag, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!