Jura X8

Geschreven door Floriane Mailleux, laatst bewerkt op

Dus, bij deze bent u een gelukkige eigenaar van een Jura X8 koffiezetapparaat? Gefeliciteerd!

We hebben voor u een paar handleidingen voorbereid zodat u dit apparaat op de juiste manier kan gebruiken en onderhouden/reinigen.

Tips voor de perfecte start!

1. Hoe uw Jura X8 op de juiste manier opstarten?
  2. Hoe werkt het dagelijks gebruik van een Jura X8 apparaat?
  3. Hoe een Jura X8 te reinigen?
  4. Een Jura X8 ontkalken, hoe?
  5. Hoe de filter vervangen bij een Jura X8?
  6. Hoe het melksysteem te reinigen?
  7. Jura X8 gebruikershandleiding!

Video: hoe uw Jura X8 op de juiste manier opstarten?

Toch nog een vraag? Wij geven u het antwoord!

U bent op zoek naar een specifiek antwoord en u vindt het niet hier?  Wij zijn een erkend handelaar in Jura koffiezetapparaten en hebben een team met experts voor u ter beschikking! Stuur ons gerust een mailtje, dan komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie!