Kennisbank > Bestellingen & Leveringen

Hoe krijg ik een melding voor een automatische levering

Geschreven door Mathilde, laatst bewerkt op

U ontvangt uw koffiebestelling elke maand per post, maar wilt u een overzicht van elke komende levering? Niets eenvoudigers!

1. Log in op uw Javry-account,

2. Klik op het tabblad "contactgegevens" onder uw bedrijfsnaam in de linkerkolom.

3. Hier vindt u uw bedrijfsgegevens. Onderaan deze informatie kunt u de optie "automatische leveringsaankondiging" aanvinken. Door deze informatie aan te vinken, ontvangt u 10 dagen voor verzending een samenvatting van de inhoud van uw automatische bestelling. U zult deze levering kunnen wijzigen of annuleren indien nodig dankzij deze kennisgeving.

4. Vergeet niet te klikken op "update" om deze wijzigingen op te slaan.

Ik kan het antwoord op mijn vraag niet vinden

Als dit artikel geen antwoord geeft op uw vraag, neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder!