Jura GIGA X8

Geschreven door Océane Delahaut, laatst bewerkt op

Gefeliciteerd met uw nieuwe Jura GIGA X8-machine. Daarmee zult u anderen jaloers maken!

We hebben enkele gidsen voor u samengesteld om u te leren hoe u uw Jura kunt installeren, gebruiken en onderhouden.

Jura giga x8 koffiemachine

Aan de slag

1. Hoe installeert en configureert u een Jura GIGA X8?
  2. Hoe gebruikt u een Jura GIGA X8 in het dagelijks leven?
  3. Hoe maakt u een Jura GIGA X8 schoon?
  4. Hoe reinigt u het melksysteem van een Jura GIGA X8?
  5. Hoe ontkalkt u een Jura GIGA X8?
  6. Hoe vervangt u het filter van een Jura GIGA X8?
  7. Gebruikershandleiding voor een Jura GIGA X8

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden deze graag!

Zoekt u iets en heeft u hier geen antwoord gevonden? Wij zijn een officiële Jura-verkoper en we hebben een team van experts tot uw beschikking. Stuur ons een e-mail en we nemen snel contact met u op!