Kennisbank > Bestellingen & Leveringen

Hoe pas je een bestaande bestelling aan

Geschreven door Pierre Yves Orban, laatst bewerkt op

Op het platform van Javry heb je de mogelijkheid om je geplande bestellingen te bekijken. Maar het belangrijkste, je hebt ook de mogelijkheid om die aan te passen zodat de hoeveelheden kunnen gewijzigd worden, producten verwijderd of toegevoegd kunnen worden ! Dit is vooral handig als je onderhoudsproducten,  zoals een filter of reinigingstabletten voor je apparaat wilt toevoegen.

Inhoudstafel

Hoe voeg je producten toe aan een geplande bestelling ?

Je ontkalkingstabletten zijn bijna op en je zou graag nieuwe ontvangen bij je volgende koffielevering ? Dat kan makkelijk met enkele klikken !

1. Log in op je klantenaccount,
  2. Open de pagina leveringen (tabblad "Leveringen" onder de naam van je bedrijf). Op dat scherm ziet je de volgende leveringen van je bedrijf maar ook de bestellingen die al geleverd zijn.
  3. Het volstaat om op de knop "Wijzigen" te klikken, naast de bestelling die je wenst aan te passen. Zo kom je onmiddellijk op de pagina "Winkelmandje" die je een overzicht geeft met jouw gewenste producten.
  4. Daarna kan je verder klikken op "onze webwinke"l en de gewenste producten toevoegen.
  5. Zodra je de gewenste producten hebt toegevoegd, kan je terugkeren naar jouw winkelmandje (door op "Mijn winkelmandje" te klikken) en dan op de knop "Sluiten" te klikken of "Valideer winkelmandje".
  6. Daarna word je automatisch teruggebracht naar de pagina met je volgende leveringen. Daar kan je controleren of de nieuwe producten zijn toegevoegd.

Hoe pas je de hoeveelheid van een product aan ?

Je kunt de stappen volgen die hierboven beschreven staan ("Hoe voeg je producten toe") :

1. Op de pagina "Mijn winkelmandje" (met een lijst met alle producten in je mandje) kan je op de pijltjes naast het aantal producten klikken. Het pijltje naar beneden kan je gebruiken om het aantal en het pijltje naar boven om het aantal vermeerderen.
  2. Klik dan op de knop "Sluiten" of "Valideer winkelmandje".

Hoe verwijder je een product van de bestelling ?

Om een product volledig van de bestelling te verwijderen kan je je bestelling wijzigen (zoals in bovenstaand punt "Hoe voeg je producten toe").

1. Op de pagina "Mijn winkelmandje" (met een lijst met de producten in je mandje) kan je heel vlot een product verwijderen door op "verwijderen" (te zien onder het product) te klikken.
  2. Vergeet niet op "Sluiten" te klikken na het product verwijderd te hebben.

Hoe annuleer je een toekomstige levering ?

Op dit moment is het niet mogelijk om een volledige levering te annuleren. Je kan echter wel alle producten uit het mandje verwijderen en opslaan (zoals hierboven uitgelegd) !

Ik vind het antwoord op mijn vraag niet...

Geen zorgen, contacteer ons en wij helpen je met veel plezier verder.